Зірка “Україна має талант” Слава Фролова більше не білявка: кардинально змінила імідж та зовнішність

Суддя відомого талант-шоу "Україна має талант" Слава Фролова здивувала власну аудиторію зовнішніми змінами, адже тепер від тієї білявки не залишилося й сліду.

Кожного вечора українська родина, затамувавши подих, спостерігала за співами, танцями або станом фізичної сили українців. Так, мова йде про славнозвісний проєкт, який дарує віру в чудеса “Україна має талант”. Багато років поспіль Слава Фролова залишалася незмінною суддею проєкту й вражала глядачів своїм виглядом на телеекранах.

Відомо, що у 2021 році проєкт поновив своє існування з іншим складом журі – Ксенією Мішиною, Сергієм Притулою та Євгеном Котом. Така трансформація стала дещо нетиповою, адже всі звикли бачити в суддівському кріслі героїню нашого матеріалу та справедливого Ігоря Кондратюка.

Судді шоу "Україна має талант"
Слава Фролова на шоу Україна має талант

З початку повномасштабного вторгнення багато зірок сучасності змінилися у своїй зовнішності, а дехто пішов, навіть, на радикальні міри. Телеведуча Слава Фролова вразила публіку своїм новим обліком, адже нині ми можемо забути про ту білявку з суддівського крісла й побачити її новий імідж.

На власній сторінці в Instagram Слава поділилася своїм фото в профіль, де чітко видніється новий колір її волосся. Тепер Фролова стала не менш яскравою брюнеткою. В дописі жінка привітала всіх зі святом, Днем вишиванки, де й сама похизувалася своєю вишитою сорочкою яскраво-жовтого кольору.

“Вишиваночка, вишиваночка, збережи мене, мою родину, мою Країну, моїх співвітчизників, моїх друзів, мій мир, мій світ, мої мрії, мою волю, наше майбутнє”, – чуттєво підписала світлину Фролова.

Зазначимо, що в якому б образі, кольорі волосся чи макіяжі не була телеведуча, вона завжди чудесна та прекрасна, адже її посмішка ладна затьмити всю мережу приємними та світлими емоціями.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.