“Переможні бургери”: Ольга Сумська продемонструвала перед захисниками свої кулінарні таланти

Ольга Сумська відома українська акторка кіно і театру, яка змогла завоювати народне визнання та любов завдяки своєму таланту перевтілюватися в будь-яку роль, яку їй потрібно зіграти.

Сумська стала відомою ще у свої 18 років, коли її обрали на роль Роксолани в українській версії цього легендарного серіалу. Дівчина тоді дуже сильно хвилювалася, але врешті-решт на довгі роки запам’яталась своїм глядачам у ролі Роксі. Це не поста, емоційна і дуже складна роль, але в своїх 18 Оля змогла з нею впоратися та стати справжньою артисткою.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Вже багато років Сумська є однією з провідних українських артисток. Вона грає як в театрі, так і в серіалах. Останню зіркову роль Сумська зіграла у серіалі “Кріпосна”, який точно увійшов в історію. А просто зараз щодня можна почути голос акторки у турецькому серіалі на 1+1. Тобто, Роксолану вона грала ще дівчинкою, а Туреччина переслідує жінку й досі.

Оля насправді дуже гарна ще і як людина, вона має велике й щире серце, яке дуже болить від того, що зараз відбувається на нашій землі. Ольга не може просто так сидіти й дивитися на всі російські злочини.Саме тому жінка активно виступає разом з колегами перед військовими та на благодійних концертах. Адже це дає змогу зібрати кошти на потреби Збройних Сил України.

А також жінка активно стоїть на інформаційному фронті. Сумська завжди інформує про всі події, про погані й гарні. Вона часто постить свою волонтерську діяльність, і це насправді дуже цінно, адже вона б могла просто грати на сцені й все.

Днями акторка взяла участь в благодійній вечері для військових та власноруч готувала.  бургери разом з кухарями ресторану “Мафія”. Про це жінка розповіла у соцмережі.

Сумська готує для ЗСУ
Сумська готує для ЗСУ

Тож, Ольга непосидюча та дуже прагне будь-якими способами допомогти Україні наблизити перемогу та світле майбутнє.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.