Світлана Лобода в чорному костюмі підкреслила фігуру, яку дівчата напрацьовують в залі роками – ідеал краси

Артистка Світлана Лобода вразила спортивною фігурою у свої 40 років. Підтягнуте та здорове тіло нині має не кожна сучасна дівчина, але наша красуня знайде спосіб тренуватися навіть вдома.

Спорт – запорука здоров’я, краси та підвищення власної самооцінки. Зірки української сцени вдаються до різних методів, щоб тримати себе в повній красі. Хтось втручається у зовнішність за допомогою послуг пластичної хірургії, хтось виступає тільки за природність, а дехто може дозволити постити світлини й без макіяжу.

Світлану Лободу можна вважати зіркою епатажності, адже її фірмові губи, які обожнює підкреслювати помадою яскраво-червоних відтінків підходять до зовнішнього смаку далеко не кожному. Проте віддані прихильники переконані, що це родзинка їхньої улюблениці.

Світлана Лобода у свій ювілей зробила подарунок українцям
Світлана Лобода в чорному костюмі підкреслила фігуру, яку дівчата напрацьовують в залі роками

Світлана Лобода в чорному костюмі підкреслила спортивну фігуру

З початку війни співачка повернулася на рідну землю й стала будувати кар’єру вдома, допомагаючи Україні коштами для ЗСУ, та фінансами для відновлення свого рідного міста Ірпінь. Наразі гастролює країнами світу й поширює відео з концертів, щоб кожен на деяку мить занурився в ту атмосферу.

Нещодавно показала, як співочий тур не заважає їй доглядати за собою та своїм тілом, а тому поділилася корисним лайфхаком, як можна тренувати у своїй кімнаті. 40-річна жінка в чорному костюмі для тренувань, який підкреслив всі її спортивні форми, показала вправу на стільці, яка спрямована більше, щоб підкачати свої сідниці.

“Щоденні тренування – це, першу чергу, підвищення рівня самодисципліни. Це вироблення гормонів, які відповідають за настрій, а ще – повна впевненість в собі й в тому, що ти заходиш в новий день зарядженим тільки позитивними емоціями”, – зазначила в дописі Світлана.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.