Вагітна Катя Осадча сколихнула мережу: округлий живіт в білій сукні на останніх термінах – Горбунов щасливий

Телеведуча 1+1 Катерина Осадча розповіла, як повернулася у хорошу фізичну форму після пологів, а також показала, як виглядала вагітною на останніх місяцях.

Жінка, яка народила трьох дітей знає, як важливо підтримувати себе у гарному зовнішньому вигляді, особливо, коли ти медійна персона. Такою є журналістка, зірка 1+1 Катерина Осадча, адже вона багатодітна мама трьох богатирів.

Катя Осадча показала округлий живіт в білій сукні на останніх термінах

Першому чоловіку, депутату Олегу Поліщуку жінка народила свого первістка, сина Іллю, якому наразі 20 років. Подружжя розлучилося у 2004 році через розходження поглядів, які супроводжувалися великою різницею у віці.

У 2017 році Катерина вдруге пішла під вінець з телеведучим, колегою по телебаченню та знімань проєкту “Голос. Діти”, який звів їх до зав’язання романтичної історії, яка призвела до створення сім’я та народження ще двох синів – Івана у 2017-му та Данила у 2021-му.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катя Осадча та Юрій Горбунов зі своїми дітьми

Підписники поцікавилися у зірки, як телеведуча повернулася у форму після пологів, адже у кожної жінки все індивідуально, але зазначимо, що Катерина має прекрасну фігуру, як для матері трьох синів. Вона зізналася, що багато не набрала, а після пологів працювала над налагодженням режиму харчування.

“Я не набирала багато за вагітність. Але одразу після пологів – режим харчування. А потім війна і зайве пішло через нерви”, – поділилася Осадча.

Катя Осадча показала округлий живіт в білій сукні на останніх термінах

Нагадаємо, що після початку війни зіркове подружжя Катерини та Юрія допомагає Україні у боротьбі з “сусідським” народом. Горбунов влаштовує благодійні концерти й перераховує кошти на потреби ЗСУ, а Осадча керує проєктом “Пошук зниклих”, аби віднайти тих, кого українські сім’ї люблять та чекають на якнайшвидше повернення додому.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.