Втікач Влад Яма в США нарядився з дружиною у вишиванки: хоче, щоб в Україні про нього не забували

Танцівник, хореограф, так званий втікач України Влад Яма з дружиною Ліліаною показалися в традиційному вишитому одязі нашої нації, немов засумували за рідною Батьківщиною.

Після 24 лютого зірки шоу-бізнесу показали свій справжній облік. Хтось готовий захищати її на полі бою, хтось влаштовує благодійні концерти, деякі безцеремонно продовжують будувати кар’єру в росії, а наш герой статті покинув Україну з сім’єю ще на самісінькому початку протистояння з сусідським народом.

Критика та обурення з боку українців не заставили себе чекати, адже Влад Яма, переховуючись в Сполучених Штатах Америки, допомагає Україні коштами, влаштовує свої майстер-класи за кордоном, проте, на яку реакцію розраховував танцівник? Адже чоловіки призовного віку наразі не мають змогу перетнути межу країни, натомість Влад сидить в повній безпеці поки інші молодики боронять країну.

Влад Яма
Влад Яма

Колеги неоднозначно ставляться до такого рішення зірки танцю. За словами Юрія Горбунова, він би не вчинив так, як хореограф, але зрозуміти його можна, адже захищав свою дружину та сина. Продюсер Ігор Кондратюк запевняє, що цього чоловіка є, за що поважати, але впевнений, що толок його персони в лавах ЗСУ був би мізерний.

Влад Яма в США нарядився з дружиною у вишиванки

Славнозвісне свято, код генетичної нації – День вишиванки щорічно стає символом єдності, гідності та стильної демонстрації, хто такі українці. З цієї нагоди багато зірок підтримували цей флешмоб та показували свої вишиті сорочки.

Влад Яма в США нарядився з дружиною у вишиванки

Суддя “Танців з зірками” Влад Яма разом з дружиною Ліліаною показали свої вишиванки у світлині, яку поширив у своїй Insta-Stories. Зіркове подружжя в обіймах, на фоні синього неба та жовтого колоскового поля намагалися продемонструвати любов до України, немов сумують за рідною землею. Чи так це насправді – ми можемо тільки здогадуватися, адже поки на зірку, додому чекати не варто.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.