Камалія показала себе без макіяжу: після тривалої розлуки з доньками співачка по-домашньому провела з ними час

Камалію вважають найбагатшою співачкою українського шоу-бізнесу, оскільки вона є дружиною мільярдера Захура Мохаммада, який в усіх починаннях підтримує свою дружину.

Нині у Камалії дуже напружений графік благодійних концертів, саме це допомагає їй допомагати Україні та долучатися до волонтерства й допомоги Збройним Силам України. Відомо, що кожен зараз намагається допомогти будь-якими способами, адже це важливо, від цього залежить хід війни. Але найголовнішою задачею для кожних батьків є безпека діточок. Саме тому нині Камалія не має змоги бачити своїх доньок.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Дружина Мохаммада Захура Камалія

Річ в тому, що дівчата Арабелла та Мірабелла нині навчаються у Лондоні та живуть разом з батьком Мохаммадом Захуром, адже там він веде свої проєкти з бізнесу. А от Камалія живе в Україні та працює тут. Саме через це вона нині в розлуці й з дітьми, й з чоловіком.

До речі останній час ширяться чутки про розлучення Захура з Камалією, проте, сама жінка поки що не коментує цю ситуацію. Одного разу лише Камалія заявила, що вони більше не разом з чоловіком. Проте можливо співачка мала на увазі те, що вони просто будуть жити в різних країнах. І це вже розлука.

Та днями жінка показала свої нові фотокартки з доньками, і Камалія вперше з’явилась в інтернет-просторі без макіяжу, оскільки саме вона завжди виходить на публіку в ідеальному стані, з макіяжем, у нарядному вбранні.  А зараз жінка показала повністю домашню атмосферу зі своїми дівчатами.

Сторі Камалії
Сторі Камалії

Зустріч відбулась не надто довгою, проте це набагато краще, ніж не бачити своїх дітей загалом. І насправді зараз велика кількість сімей живуть по різних куточків країни та світу, оскільки війна розлучає всіх, на жаль. Це наші реалії, в яких ми маємо знаходити вихід та звикати до нових умов життя.

Звісно, це не нормально і звикати до цього не можна, проте, якщо не звикнути, можна зійти з розуму від постійних душевних перипетій.

Схожі статті

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.