Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Коли Віктор Бронюк разом з членами свого музичного гурту з’явився на екранах, він вже не був струнким. Чоловік робив наголос на свою харизму, творчість, професіоналізм. І варто відмітити, що саме вони і проклали йому дорогу до шоу-бізнесу.

Але часто знаменитості стикаються із ситуацією, коли все ж таки необхідно подбати про своє здоров’я і через це виникає потреба позбавитися від зайвої ваги. Для Віктора бронюка ця цифра сягнула позначки 30.

Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат

Віктор Бронюк прокоментував еміграцію Потапа та Влада Ями
Віктор Бронюк розповів, що схуд на 30 кілограмів та показав результат

Так, нещодавно артист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показав, як саме виглядає після схуднення, а також розповів, що дійсно перш за все це зробив саме заради своїх органів та кісток, які потребували розвантаження.

“Схуднув зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води. Це навантаження на серце, скелет, ти розумієш, що в тебе ще є внутрішні органи. Тож, треба приймати рішення, треба було робити якийсь вибір. Тяжко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання харчів. Почав більш-менш раціонально харчуватися, намагаюся більше гуляти”

Віктор Бронюк показав, як виглядає після схуднення

Цікаво, що не так давно подібною історією ділився колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

Кулінар зізнавався, що мав ожиріння внутрішніх органів. Через це лікарі його попередили про серйозну загрозу інсульту. Ектор прийшов до висновку, що необхідно терміново виправити ситуацію та почав займатися спортом та сів на дієту. Це дало необхідні результати, а він так і не зустрівся з інсультом, який його налякав. До сьогодні він активно проводить свій вільний час, не нехтує силовими вправами і може похизуватися розкішними мускулами.

Схожі статті

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.