Катерина Репяхова показала, як Віктор Павлік виглядав у дитинстві: посміхався та носив смішні капелюхи

Дружина Віктора Павліка молода блогерка, яка вже багато років є для нього головною людиною у житті. Попри його дітей, звісно ж. А їх у артиста вистачає.

Віктор багато років вважається народним артистом України. Він збирає повні зали, адже  його музика подобається людям своєю простотою та лаконічністю. Звісно, як і кожна відрив особистість він має дії категорії людей, ті, яким він подобається, і ті, які його не люблять. Проте, це дуже звичне явище для знаменитостей.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Також артисти звикли до того, що їхнє життя має бути на 95 відсотків публічним, адже люди зараз люблять відвертість та щирість. Саме тому нинішні блогери та селебреті вже змогли дійти до цього та бути дійсно такими, як у житті зі своєю аудиторією.

Віктор Павлік та його дружина не є виключенням, оскільки Катя дуже активно транслює своє життя з артистом. Жінка доволі часто викладає спільні фото та відео з чоловіком. Насправді дівчина полюбляє шуткувати з коханого або ж просто демонструвати публіці його думки та роздуми з того чи іншого приводу. І аудиторії це подобається, адже вони відчувають себе важливими.

Так, нещодавно Репяхова у своєму блозі в соціальній мережі instagram показала, як її чоловік виглядав у глибокому дитинстві. Виявляється, Павлік був доволі веселою дитиною, адже на фото він сидить на руках своєї мами у світлому капелюсі та щиро посміхається.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Такого фото ще не бачив ніхто, але завдяки Катерині, дитяче фото Віктора Павліка може розійтися всією мережею, адже це сімейний архів та ексклюзив. І до речі дитячі фото Павліка можна було лише на його сторінці, а тепер цим займається його молода та публічна дружина, якій все цікаво Катерина Репяхова.

Схожі статті

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.