Холостячка Ксенія Мішина після трансформації змінила гардероб: тепер носить короткі топи і спідниці

Відома українська акторка Ксенія Мішина завжди вміла вразити своєю харизмою, яка в ній просто палає та передається й глядачам. За акторкою завжди дуже слідкували, адже вона молода а цікава.

У кожної жінки є період для чорних речей. Ви точно помічали, що навколо нас є багато жінок, які постійно обирають чорний колір, хоча вони наповнені енергією та бажаннями жити. Неможливо з точністю сказати, що на це впливає. Можливо просто через те, що чорний – це універсальний колір під який пасує абсолютно все. Можна одягти різні кольорові деталі, аксесуари, взуття яскравих кольорів. Тобто, чорний комбінується з усім. А також підкреслює очі та вашу натуру. І неважливо чи ви є власницею карих, чи блакитних очей. Чорний – це універсальний варіант для жінок різних розмірів, і не секрет, що він робить силует більш виразним та струнким.

Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт
Мішина показала новий образ

Тож, Ксенія майже завжди обирає чорний колір, щоправда, які у неї мотиви невідомо. Можливо Мішина любить підкреслювати свої переваги фігури та блакитні яскраві очі. Відомо, що акторка веде здоровий спосіб життя, вона прискіплива до свого тіла, своєї зовнішності, свого стану шкіри, волосся. А от якщо дивитися на стиль Ксенії, можна сказати, що жінка ставиться до цього легко.

Мішина любить класику та спорт. У її гардеробі можна часто помітити лосини та кроп-топи чорного кольору. Також брюки, гольфи, джинси Ксенія також обирає чорні. Інколи можна побачити в її гардеробі світлі кольори. Зазвичай це футболки, топи, сорочки, бо вільні брюки. Особливою родзинкою одягу Ксенії ще є те, що вона майже ніколи не одягає суконь та спідниць. Можливо не любить, або просто не дуже впевнено себе почуває у них.

Та днями жінка здивувала своїм новим образом. Річ в тому, що Ксенія вирішила одягнути костюм, який складається з короткого чорного топу з довгим рукавом, а також з короткої чорної спідниці.

Мішина у спідниці
Мішина у спідниці

Варто сказати, що такий образ личить жінці, і вона сама дуже задоволена тим, який образ приміряла на себе.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.