Ось він, справжній патріотизм: Олександр Усик носить сорочки з віршами Тараса Шевченка та вишиванки

Олександр Усик відомий та найпопулярніший український боксер, який завжди доводив, що українці – це сильна нація, яка завжди виборює своє та є показником сили, і не лише фізичної.

За останній рік наші люди довели, що ми дійсно незламні, ми маємо сталеві нерви й терпіння. Те, що переживає наш народ останній рік неможливо навіть уявити у страшному сні. Але зараз це наша реальність, на жаль. І саме тому, кожен з нас має боротися на тому фронті, де він хоч щось вміє робити. А якщо це людина публічна, то вона тим паче має бути причетна до боротьби на будь-якому фронті.

Так, наприклад, Олександр Усик завжди демонстрував неабияку любов до своєї батьківщини, він завжди пишався тим, що має змогу представляти саме Україну на світових чемпіонатах з боксу.

Саша є багаторазовим призером у різноманітних поєдинків. І на рівні країни і всього світу. Як боксера Олександра Усика поважають у всьому світі. І не лише через його силу та професіоналізм, а ще й через його людяні якості. Він має самоповагу та вміє себе правильно презентувати. А також попри свою професію, він є доволі розумною людиною.

Нині патріотизм Олександра як ніколи є доречним, адже людина, яка має неймовірну кількість прихильників і товаришів у всьому світі, може впливати на формування правильної думки.

Так, навіть своїм одягом Усик показує відданість своєму народові, який дуже пишається ним, та який створив неймовірну культурну базу, яку ми, на жаль, не завжди цінували та бачили в ній сенс.

Днями Олександр вийшов у світ в дуже цікавій та патріотичній сорочці, на якій було написано вірш Тараса Шевченка. Здається, такого ще ніхто не одягав. Можливо це якесь яворське замовлення. Але виглядає це неймовірно.

Також, попри такі сорочки Усик носить ще й вишиванки, що також демонструє його відданість Україні.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.