Переможець “Холостячки” Саша Еллерт засумував в Америці без Мішиної та був помічений у чат-рулетці: “Попався”

Олександр Еллерт став неймовірно відомим та дуже цікавим для кожного, хто полюбляє гумор та для тих, хто дивився найромантичніше шоу України "Холостячку", де він і переміг.

Еллерт прийшов на проєкт вже бувши достатньо відомим завдяки тому, що він сценарист комічних шоу та учасник “Ліги сміху”. Але саме “Холостячка” принесла Саші справжнє визнання. Після того, як чоловік зміг завоювати серце Ксенії Мішиної, він став дуже відомим, оскільки й сама Ксенія є неймовірно популярною українською актрисою.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

На проєкті Еллерт поводився доволі дивно, було таке враження, ніби у чоловіка була певна стратегія, яку він спеціально використовував аби досягти мети і змусити Мішину думати про його вчинки та поведінку більше, ніж про всіх інших учасників. І варто сказати, що йому це вдалося, адже Саша дійшов до фіналу і переміг.

Після того, як Ксенія обрала Еллерта у шоу, вони почали жити разом та будувати вже сімейні стосунки. На жаль, відносини були гарними і гармонійними лише перший час, а вже потім, почалися конфлікти та перепони. Тому аби зберегти нормальне ставлення одне до одного, вони вирішили розійтися. Звісно, були спроби відновити стосунки, але всі вони були провальні.

Нині кожен з них живе своїм життям, оскільки Ксенія залишилась разом з сином у Києві, а от Саша Еллерт вирішив поїхати в Америку заради того, щоб мати змогу працювати та оберігати власні нерви. Там Олександр займається своєю справою, він виступає на різноманітних стендапах, і навіть сольно.

Також Еллерт займається благодійністю. Так, він про це не кричить, але рідній Україні допомагає. Але в Еллерта є час на розваги у той час, коли йому стає сумно. Так, днями у блозі одного ведучого івентів Івана Зайця з’явилась історія, де Олександр Еллерт сидить у чат-рулетці та спілкується з ним.

Еллерт у чат-рулетці
Еллерт у чат-рулетці

Нічого дивного тут немає, адже під час війни багато українців почали сидіти там і намагатися донести росіянам, які там також сидять правду.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.