Максим Галкін на фоні Сфінкса з модними шортами показав світлину з 90-х – “Задоволений приємником”

Чоловік російської співачки Алли Пугачової Максим Галкін, який став зіркою гумору та пародій показав архівну світлину 90-х років та модний образ того часу.

Український народ щиро завдячує пародисту Галкіну та його дружині Пугачовій за свою позицію у війні росії з Україною. Виявилося, що честь та гідність важливіші, аніж слава, популярність та гроші. Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення зіркове подружжя покинуло російську федерацію та нині проживає в Ізраїлі.

Шоумен влаштовує свої концерти в різних країнах, а також допомагає коштами Україні для постраждалих людей, які залишилися без домівок, речей та інших умов для життя. Також неодноразово чоловік з коханою одягалися в синьо-жовтий одяг, аби висловити нам свою підтримку. Ба більше, залучали до цього трендового флешмобу й своїх дітей – двійнят Лізу та Гаррі. Впевнені, що дітлахи беруть гідний приклад зі своїх батьків.

Алла Пугачова в синьо-жовтому вбранні

На своїй сторінці в Instagram зірка гумору показав цікаву світлину, який вигляд мав у свої 90-ті роки. Трендовий лук тих часів здивував публіку, а ще під такий образ гармонійно вписався Сфінкс, де гуморист сидів, як на троні. Зізнався, що це його улюблена світлина, адже короткі білі шорти в чорну смужку, коричневі сандалі з довгими білими шкарпетками, а ще впевнений вираз обличчя не може не викликати посмішку в нього та його аудиторії. На даному фото Галкіну 22 роки.

“Моє улюблене фото з 90-х. Тут гармонійно все. Вираз обличчя Сфінкса, який немов говорить, що задоволений приємником, шорти з окрасою, подібною до головного убору статуї, моя впевненість в собі й вигідно підкреслена довжина сандалів, майка бодибілдера і червоний килим”, – зазначив Галкін.

Схожі статті

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.