Світлана Лобода знову показала випуклий животик в елегантній сукні: таки вагітна третьою дитиною? (ФОТО)

Світлана Лобода відома українська співачка, яка багато років працювала у росії. Але зараз співачка знову повернулась до своїх джерел і активно підтримує Україну та допомагає своїм Ірпінцям відбудовувати будинки після окупації.

Світлана за своє життя зробила неймовірно успішну кар’єру, яка почалася з гурту “ВІАгра”, де Лобода довгий час була однією з солісток. А згодом жінка розпочала сольну кар’єру і стала справжньою зіркою. Щоправда, сяяти вона почала в Україні, а от продовжила свій шлях у країні агресорці – росії. Там жінка провела багато років і при цьому виступала в Україні, де її завжди чекали та приймали.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода

Та, крім того, що Світлана успішна артистка, вона ще й мама двох донечок, які не припиняють тішити свою зіркову маму. Одна з них вже доволі доросла й саме з не. у Світлани виникають конфлікти, але це звичні моменти в родині. Оскільки у дітей та батьків завжди щось не так. Можуть не збігатися характери та погляди на життя.

А от з молодшою донечкою у Світлани поки що все досить гармонійно, оскільки дівчинка знаходиться під опікою своєї мами і сестри. Здавалося б нині Лобода вже не збирається народжувати дітей, але її останні фотографії провокують чутки про третю вагітність зірки.

Вже неодноразово Лобода викладала фотографії, де її животик здається вагітним, бо видніється поміж сукні. До того ж у жінки ніби-то з’явився чоловік, від якого вона може вірогідно бути вагітною. Та сама жінка не коментує цього.

Лобода з животиком
Лобода з животиком

Та найцікавіше те, що жінка на одному фото демонструє випуклий живіт, а на інших навпаки хизується неймовірною фігурою.Саме тому у її прихильників є певні сумніви щодо вагітності зірки. Та скоріше за все це лише невдалі пози або сукні, в яких живіт жінки виглядає не надто підтягнутим або плоским.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.