Влад Яма показав, як його син за рік життя у США втілився в образ справжнього американця

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист, який став відомий завдяки своєму професіоналізму та жаги до того, щоб стати кращим та найпопулярнішим танцівником країни.

Владислав зробив свою кар’єру завдяки неймовірній праці та бажанню бути кращим. Насправді у нас в країні не так вже й багато відомих танцюристів, які дійсно прагнули публічності та визнання. І всі вони засвітилися на шоу “Танці з зірками”. Саме там Владислав кілька років поспіль був головним і незмінним суддею.

Влад Яма
Влад Яма

Також його часто запрошували на різноманітні шоу і проєкти, бо його життя було і залишається цікавим для широкої аудиторії людей. Навіть попри те, що зараз чоловік живе у США. Туди чоловік потрапив через війну, оскільки він в першу чергу є батьком і відповідає за безпеку та гарне життя свого сина. Через нього Яма і вирішив поїхати жити в Америку, адже там нікому нічого не загрожує.

Звісно, через свій вчинок чоловік вже наслухався багато критики та неприємностей. Але це нічого не змінило і не змінить, оскільки кожен живе власним життям. І воно у всіх різне. Не можна нікого критикувати, бо ніхто не знає, що переживає людина всередині себе.

У життя Ями головним людьми є дружина і син, заради них він багато працював, а тепер створює кращі умови, але вже в іншій країні. І поки не закінчиться війна, родина Владислава не повернеться до рідної домівки. Та здається, вони з Лілією та сином вже звикли до нового життя й почувають себе досить комфортно в новій країні.

Днями Владислав показав фотографію сина, який одягнувся у суто американське вбрання, адже хлопець одягнув величезну шляпу, яку зазвичай одягають на вечірки.

Син Ями в новому образі
Син Ями в новому образі

Тож, родина хореографа вже зовсім пустила коріння у США, і напевно, це величезний плюс для них, адже коли ти приймаєш ситуацію, то вона стає кращою ніж здається на перший погляд.

Схожі статті

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.