Олександра Заріцька з гурту “KAZKA” у весільній сукні та фаті ощасливила фанів – офіційно наречена

Українська співачка Олександра Заріцька заінтригувала фанів новою відеороботою, де постала у вишуканій весільній сукні та фаті, як справжня наречена та розповіла, що дійсно виходить заміж.

Героїня нашого матеріалу не приховує, що наразі щаслива дівчина, адже зустріла того самого принца, який зумів її серце битися частіше. Проте додала, що рідше стане ділитися потаємним, адже вважає, що щастя – любить тишу.

Раніше цій красуні приписували роман з її партнером по проєкту “Танці з зірками” – Юрієм Мєшковим, адже ті усіляко демонстрували, як симпатизують одне одному. Проте з часом повідомили, що їхні взаємини продовжуються, але тільки на дружній основі без романтичних стосунків.

Згодом виявилося, що артистка зустрічається з музикантом, на ім’я Павло Тараненко, який більш відомий під сценічним псевдонімом HAWX. Проте Олександра про це спочатку ні сном ні духом, адже особу цього молодика вдалося встановити по відео в соціальній мережі TikTok, де Павло засвітився в сторіс з дівчиною й підтвердив їхні стосунки.

А далі ще цікавіші подробиці з її особистого життя, адже співачка зізналася, що так, вона справді наречена, адже у новій відеороботі на пісню “БЕЗ КОХАННЯ”, яку анонсувала, розповіла, що у весільній сукні та фаті постала не просто так, адже виходить заміж за свого коханого Павла.

Олександра Заріцька виходить заміж

“Вийшло mood-відео на пісню “БЕЗ КОХАННЯ”. Звісно, наречена я там не просто так. Я заручена!”, – поділилася радісною звісткою Олександра.

Підписники відразу зраділи за улюбленицю й засипали її приємними коментарями з привітаннями, де побажали тільки кохання, розуміння, підтримки та сімейного добробуту. Радіємо за музичну виконавицю й ми, а також приєднуємося до всіх побажань.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.