Вагітна Ані Лорак сколихнула мережу: округлий живіт в обтислій сукні на ранніх місяцях – син народиться?

Співачка з України, яка проживає на території російської федерації Ані Лорак наштовхнула прихильників на думку про її вагітність, адже округлий живіт в обтислій сукні натякає на цікавий стан.

Після розлучення з турецьким бізнесменом у 2019 році Кароліна довго не могла оговтатися після такого потрясіння, адже, не пробачивши зраду своєму благовірному, вирішила розірвати цей багаторічний шлюб. Проте дещо колишніх пов’язує й досі – спільна донька Софія, яка потребує любові та уваги від обох батьків.

14 лютого, в символічне свято для закоханих, Лорак публічно представила нового коханого. Ним виявився тренер з йоги, з яким діва познайомила в Іспанії, коли приїхала зайнятися своїм духовним здоров’ям та медитаціями.

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Співачка зізналася, що згодом тренування переросли в новий рівень відносин й просто не змогла встояти перед розкішною харизмою іспанця, тому закохані почали зустрічатися. Проте далі ще цікавіші подробиці, адже підписники ті ще слідопити й запідозрили новоспечену пару в розриві їхніх стосунків. Приводом для таких пліток став допис Ісаака, де він під висловом про подорож, що добігла кінця нібито мав на увазі саму Лорак. Артистка цих пліток коментувати ніяк не стала.

Вагітна Ані Лорак сколихнула мережу

На своїй сторінці в Instagram музична виконавиця поширила відео зі свого концерту, який пройшов в місті Алмати, де постала в розкішній витонченій сукні, яка підкреслила округлий живіт на сцені. Звичайно, що слухачі не могли цього не помітити, адже такий животик може свідчити про ранній термін вагітності, а отже, жінка може ощасливити іспанського красеня.

Вагітна Ані Лорак сколихнула мережу: округлий живіт в обтислій сукні на ранніх місяцях

Проте наразі це лише припущення, а сама Ані Лорак не сповіщала нас про дану звістку, тому робимо висновок, що це сукня лягла таким чином й артистка на появу другої дитини не чекає.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.