Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна розповіла, що її лякає у Польщі: українці зрозуміють

Іванна Сасанчин відома українська блогерка, яка є дружиною двократного переможця талант-шоу "Голос країни" і обидва рази у команді української поп-діви Тіни Кароль, яка допомагала хлопцеві.

Роман у свої 20 років дуже щаслива людина, адже у нього є все, що тільки може дарувати це відчуття. Рома артист, який має дві перемоги у головному українському шоу талантів. А також він має родину, власну, міцну родину. Його дружиною стала молода дівчина, на ім’я, Іванна, з якою хлопець познайомився у колі друзів.

Дружина Сасанчина показала маленьку донечку
Дружина Сасанчина з маленькою донечкою

І, як всі вже встигли здогадатися, ця зустріч не пройшла просто так. Адже зараз Іванна є законною дружиною Романа. До того ж свій шлюб вони уклали не лише у РАГСі, а ще й повінчалися. Адже молодята впевнені, їхнє кохання буде жити все життя. І буде чудово, якщо все так і станеться.

Тож, зараз пара виховує маленьку дитину, яку Іванна народила майже 1,5 роки тому. Роман і Іванна виховують дівчинку Елізабет, яка тішить своїх батьків. Та нині дружина Сасанчина з дівчинкою перебувають у Польщі. Здається, цей крок вони зробили через безпеку маленької донечки, адже перебувати у будь-якому куточку України нині досить небезпечно.

Оскільки Іванна є блогером, вона відверто розповідає про все, що відбувається в її житті. Так, днями дівчина розповіла, що у Польщі одна річ, яка дуже лякає її. Річ в тому, що Іванна живе недалеко від навчальної військової бази і там часто пролітають гелікоптери, які є дуже шумними. Але для українців ці звуки особливі, вони асоціюються з війною. Ми ще довго будемо сприймати звуки літаків і гелікоптерів як небезпеку для власного життя. На жаль, це факт і явище якого не позбутися.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Тож, поки що це єдина причина, яка Іванну не влаштовує у Польщі. А ще, звісно клімат, бо через нього маленька Елізабет часто почала хворіти. Це теж великий мінус, особливо для організму маленької дитини.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.