Злата Огнєвіч показала, ким замінила Андрія Задворного – вона в розкішній сукні, він в джинсовому костюмі

Злата Огнєвіч після невдалої спроби зустріти своє щастя на проєкті "Холостячка-2", не втрачає віру та сподівається, що незабаром доля їй посміхнеться. Показала відео зі свого концерту, де постала зі стильним чоловіком.

Сльози, розчарування та повне нерозуміння, чому події набули такого неочікуваного фіналу – саме так можна описати стан співачки Злати Огнєвіч після того, як дізналася, що між ними з Андрієм все скінчено.

Глядачі переконані, що стан закоханості, який демонстрував Андрій на проєкті було лише грою задля перемоги та отримання популярності. Сам чоловік заперечує цей факт, адже говорить, що почуття до Злати були справжніми, а через деякий час, коли пара почала жити разом вони зникли.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Таке потрясіння допомогли пережити найближчі люди поруч, друзі та самі чоловіки з проєкту “Холостячка”. Найбільшу підтримку висловив Максим Тарапата та підставив своє надійне плече в потрібний момент.

Злата Огнєвіч показала, ким замінила Андрія Задворного

Нещодавно артистка на сцені постала в розкішній, довгій, чорній сукні з вирізом на нозі, який підкреслив усю ніжність співачки та її дорогий, статусний вигляд. Проте показалася не сама, а зі стильним чоловіком, в джинсовому костюмі, який теоретично міг би замінити Андрія Задворного. На жаль, це лише припущення, а самим невідомим виявився соліст гурту “СКАЙ”.

Злата Огнєвіч показала, ким замінила Андрія Задворного

Подія відбулася в столиці України в усім відомому Палаці Спорту. Зазначимо, що колеги гармонійно поєднувалися на сцені й демонстрували повну злагодженість в роботі. Глядачі в залі були приємно вражені такою красою улюбленої виконавиці, де зазначили, що в житті холостячка виглядає ще гарнішою та привабливішою.

Схожі статті

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.