Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дивує публіку: купує речі у магазинах середнього сегменту

Катерина Репяхова відома українська блогерка і дружина народного артиста України Віктора Павліка. І саме через це її життя стало дуже цікавити широку аудиторію людей.

Катерина завжди була відвертою зі своїми підписниками, адже зараз награна картинка нікого не цікавить. Люди потребують до себе поваги, тому, вони вже давно не вірять в ідеальність. Кожна людина, не дивлячись на свій статус і статки мають проблеми та власні емоційні гойдалки.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Саме тому, Катя не розповідає, як їй чудово живеться. Так, інколи вона дуже відверта, а інколи її красиве життя їй затуманює розум. І саме тому, вона не приховує нічого, але інколи наривається на критику через свої дії. Наприклад, нещодавно Репяхова і Павлік потрапили у дуже сильний скандал. Це сталося через перепустку, яку Віктор купив для своєї дружини. І саме цим жінка вирішила похизуватися у соцмережах, сподіваючись, що її радість підтримають прихильники. Але сталося навпаки, Катерина опинилася під сильну хвилею хейту, адже це незаконно.

Та й навіть після того, у Репяхової залишилось багато прихильників, які розуміють і підтримують Катю досі. У нашому суспільстві насправді дуже швидко забуваються скандали, тому нині жінка знову відкрила свою сторінку у соцмережі і демонструє власне життя.

Днями Катя вирішила поділитися своїми планами, виявляється у їхній родині запланована сімейна фотосесія, і саме для неї жінці потрібна була сукня. Репяхова витратила на її пошуки багато часу. Але не могла знайти бажаного фасону у різних бутіках та люксових магазинах. Але як виявилося, жінка й у звичайних магазинах середнього сегмента купує речі.

Сторіс Репяхової
Сторіс Репяхової

Так, Репяхова показала пакет від магазину “MANGO”. А це не найдорожчий магазин, проте, якісний, і до того ж там можна знайти багато цікавих і гарних речей. Тож, в цей раз жінку виручив саме цей магазин одягу.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.