“Я тебе дуже люблю”: Даша Квіткова зробила гучну заяву в мережі й показала нове кохання – Добринін ні до чого

Переможниця "Холостяк-9" Даша Квіткова зачарувала погляд новими світлинами з прекрасного Нью-Йорку та подякувала за незабутній відпочинок своєму менеджеру Марині Степанюк.

Наша красуня любить досліджувати різні куточки світу, немов ведуча телепрограми “Орел і Решка”. Вона обожнює показувати кадри з власного відпочинку та висвітлювати все у своїх романтичних світлинах на березі моря чи біля об’єктів архітектури міст.

Цікаво, але після розлучення з Микитою Добриніним взимку цього року, в її блозі стало дедалі більше відвертих образів з показом неймовірної трансформації у фігурі, де видніється прес, довгі худенькі ноги й весь витончений та жіночний облік. Ця пара була єдиною, кому вдалося побудувати сім’ю після проєкту “Холостяк”, але й цей шлюб розбився на дрібні уламки, які склеїти, на жаль, не вдалося. Даша зізналася, що вони постійно перебували разом і в якийсь момент зрозуміли, що їм треба побути окремо, але й це не допомогло, тому невдовзі подружжя розлучилося.

Нікіта Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін з сином

Даша Квіткова показала нове кохання

Цього разу інфлюенсерка повідомила про закінчення незабутнього відпочинку в Нью-Йорку, де вирішила подякувати за компанію Марині Степанюк й зізнатися, як сильно, по-дружньому вона її любить.

“Дякую тобі усім людям, які зустрілись мені за цей час в Америці. І особливо дякую тобі, за все, що ти для мене зробила. Я тебе дуже люблю”, – написала Даша.

Даша Квіткова показала нове кохання

Також на сторінці в менеджера Квіткової, користувачі помітили ще одну цікаву світлину, де дівчата провели час у компанії гумориста, переможця “Холостячки”, колишнього коханого акторки Ксенії Мішиної – Олександра Еллерта. В кадрі всі троє посміхами на фоні пейзажного краєвиду Нью-Йорку й бачимо, що ці враження залишаться в їхній пам’яті надовго.

Сторіс Марини Степанюк

Цікаво, але у Квіткової та Еллерта нині багато спільного: обоє намагалися зустріти кохання на телеекрані, мають дітей від попереднього шлюбу й спогади про розірвання відносин з проєкту СТБ, які публіці здавалися такими міцними та щасливими.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.