Поки Осадча і Мірзоян не бачать: Юрій Горбунов обіймався з Тонею Матвієнко і Таянною одночасно (ФОТО)

Здається, зараз всі зірки збираються в одному місці. Тобто, якщо десь якийсь концерт, то більшість з них буде там. Адже останній рік все тримається на благодійності.

Так, артисти, ведучі та актори дійсно їздять рідними містами України та залучаються до концертів або благодійних заходів. Навіть важко вже перерахувати всі виступи наших знаменитостей. Та головне, що всі вони були спрямовані на благодійність та допомогу Збройним Силам України.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

До речі, неможливо одразу не відмітити, що навіть цієї ночі наші захисники виконали свою роботу просто відмінно. Тому з 4-х годин ранку ми нарешті змогли поринути у сон.

Тож, виходить, всі концерти і розваги, як багато хто вважає, не пройшли дарма, оскільки саме це у більшості й забезпечує героїв необхідним обладнанням.

Так, наприклад, днями на благодійному заході у місті сакур Ужгороді, зустрілися Юрій Горбунов, Тоня Матвієнко і Таяна. Звісно, жінки співали, а от Юра виконував роль ведучого. І варто сказати, що на цьому ж заході Горбунову вдалося продати картину Соні Морозюк, авторки, яка розмальовувала київські меморіали фразами “Кохаyou” та іншими фразами за 2 тисячі доларів, які пішли на благодійність.

Загалом вдалося зібрати 2 мільйони 400 тисяч гривень, це дуже гарний результат за один вечір. Тож, після заходу всі учасники просто спілкувалися одне з одним, адже, наприклад, Горбунов показав спільну фотокартку з Тонею Матвієнко і Таянною.

Горбунов з Тонею і Таянною
Горбунов з Тонею і Таянною

Певно фото було зроблене, але після всіх виступів, бо на їхнім обличчям видно втому. Проте Юра як завжди посміхався. А от Тоня була змучена, можливо через те, що жінка тривалий час жила за кордоном і зараз для неї важко влитися в такий активний режим роботи у незвичних умовах.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.