Оля Мартиновська показала, як Володимир Ярославсткий допомагає обирати їй Матрац: “Має досвід”

Ольга Мариновська та Володимир Ярославський відомі судді "МастерШеф", які завдяки цьому стали найкращими друзями. І саме через це вся Україна вважає, що між ними є роман.

Оля та Володимир дійсно стали дуже близькими одне для одного, часто проводять час разом, ходять на прогулянки, проводять час разом вдома. І навіть, можуть разом ночувати в одному ліжку, тому що їм так просто комфортно, але вони запевняють, що між ними нічого романтичного немає і що вони лише друзі. Та, наприклад, похід у баню разом не викликає довіру їхнім словам.

Оля та Володимир
Оля та Володимир

Володя знайомий з дочкою Ольги й має з Вірунею гарні стосунки, вона його сприймає як маминого і свого товариша, а це вже дуже добре, адже діти завжди відчувають поганих людей. Тож, Віруня гарно ладнає з маминим другом. Вони можуть разом проводити час, як справжня родина. І цей факт також є приводом для того, аби повірити у їхні стосунки.

І днями історія Олі лише підлила олії у вогонь чуток про їхній роман. Річ в тому, що жінка обирала для себе матрац, і, як відомо, в Олі двоспальне ліжко, тому їй допомагав Ярославський, адже за словами Олі він має в цьому досвід.

Тож, на фото Оля і Володимир лежали на одному ліжку у магазині та обидва були дуже задоволені цим процесом. Тож, в Олі буде новий матрац, а Володя, судячи з їхніх історій теж зможе спати на цьому ліжку разом з Мартиновською.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Тобто, ця історія Олі знову зможе спровокувати нові плітки про стосунки Ольги та Володимира. Тож, суддям “МастерШеф” варто бути більш обережними з такими фотографіями та такими розповідями, бо пліток про роман протягом багатьох років колегам вже достатньо. Але здається, що ні Ольгу, ні Володимира це зовсім не бентежить і не стане чимось поганим.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.