Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Едуард Лазаренко показав, як виглядав 10 років тому: такий же пончик

Кулінарний проєкт "МастерШеф" – це просто кладезь талантів, адже щосезону приходять нові люди, які вражають суддів і глядачів своїми кулінарними здібностями й новими напрямами кулінарії.

Навіть не варто сперечатися, що у кожному сезоні є такі учасники, які з перших випусків стають улюбленцями глядачів і суддів. За всі сезони ми вже дійсно запам’ятали багато імен і багато видатних кулінарів і шеф-кухарів. Найяскравішими стали Олександр Цвігун, Пава, Оля Мартиновська, Анатолій Цуперяк, Влад Міцкевич, Катерина Велика, Алік Мкчтарян та багато інших.

Едуард Лазоренко

А от з найостаннішого сезону також є дуже відомі імена, наприклад, Поліна Клименко, яка стала наймолодшою учасницею сезону, яка показала крутий результат. А також глядачам дуже запам’ятався Едуард Лазоренко. Чоловік приїхав з міста Хмельницький, і він вже дуже досвідчений шеф, який має досвід 10 років на кухні. Нині йому 30, і це дуже гідний результат.

На проєкті чоловік показав себе як справжній професіонал і як чутливий кухар. А також людина, яка має характер, наснагу та жагу до кулінарії. Він вважає, що свою роботу треба робити добре й не змінювати власним стандартам.

Про це часто говорять судді “МастерШеф”, вони завжди наголошують на тому, що якість має бути на першому місці. А ще варто вкладати у свої страви любов, інакше нічого не вийде. Тож, Лазаренко зміг зрозуміти цю істину й саме тому бувши шефом він ретельно слідкує за своїми кухарями.

Всі запам’ятали його як досить упитаного учасника і до речі багато хто вважає, що кухар має бути саме таким. Тому, зовсім не дивно, що людина, яка працює на кухні є такою пишною. Та як виявилось, Едуард завжди був у такій формі та це підтвердило його фото десятирічної давнини.

Тож, виходить, що кухаря все влаштовує і він нічого не збирається в собі змінювати й це насправді демонструє його впевненість в собі.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.