Антон Птушкін змінив компанію: Замість Кацуріна проводить час з Остапчуком і Анатолієм Анатолічем

Антон Птушкін відомий український блогер, який у довоєнні часи знімав тревел-блоги, до того ж найкращі в Україні. І саме через його щирість та людяність його люблять українці.

Антон став відомим завдяки шоу “Орел і Решка”, він вів не один сезон і став одним з найцікавіших та найрозумніших телеведучих цього шоу. Оскільки Птушкін дуже освідчений хлопець і він має багато цікавих знань. Тож, саме завдяки правильній подачі інформації Антон дуже полюбився глядачам.

Антон Птушкін
Антон Птушкі

Згодом чоловік вирішив запустити власне тревел-шоу, де розповідав про різні невідомі куточки світу. І варто зазначити, що зйомки у Птушкіна були неймовірно професійними та цікавими. Тому ці передачі стали більш популярними ніж передача “Орел і Решка”.

Також Антон є ще й одним з провідних волонтерів України і дуже активно допомагає українським героям. Птушкін їздить на Донбас і відверто про це каже, хоча це й дуже небезпечно. Проте він не боїться. Тож, його життя є насиченим.

Та якщо з роботою все зрозуміло, то про особисте життя чоловіка невідомо нічого, адже Антон не хоче, щоб його життя було загальним. Але якщо про життя та про особисте він нічого не розповідає, то про його друзів відомо достатньо багато.

Відомо, що Антон має одного найкращого друга, з яким має й спільні проєкти, і ним є Михайло Кацурін. А також Птушкін близько товаришує з Олексієм Дурнєвим. І саме у їхній компанії ведучий проводить багато часу. Можливо через відсутність особистого життя весь свій час він проводить саме з друзями.

Птушкін з новими друзями
Птушкін з новими друзями

Але днями чоловік показав, як він зустрівся з Анатолієм Анатолічем, Володимиром Остапчуком і його молодою обраницею  Катериною Полтавською.

Спочатку вони всі разом сиділи у кафе, а потім каталися на автомобілі Анатолія Анатоліча.

Схожі статті

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.