42-річний Галкін виклав у мережу свіже селфі із 74-річною Аллою Пугачовою: скоро Максим буде виглядати старше

Зірка гумору та пародій Максим Галкін показав селфі зі своєю дружиною, 74-річною Примадонною Аллою Пугачовою, яка на свої роки аж ніяк не виглядає.

Шлюб зіркового подружжя тільки на їхньому початку вже пророкували на найближчий розпад, мовляв, шоумен згодом знайде молодшу, красивішу та здоровішу. Проте Алла Пугачова з кожним роком доводить: зовсім не важливо, який вік у тебе в паспорті – важливо, як ти себе почуваєш та доглядаєш за собою. Відомо, що весілля закохані зіграли ще в далекому 2011 році, а жити в цивільному шлюбі почали ще у 2005-му, що є великим показником їхньої щирості в коханні.

Нещодавно доведенням до наших слів стала нова світлина, яку шоумен розмістив у себе на сторінці в Instagram, де пара посміхалася для отримання цього кадру, а також видніється, як співачка виглядає нині. Такі, на перший погляд, схожі, з однаковим кольором волосся, але й такі різні, проте з гармонією у своїх стосунках та великими коханням, що не може не дарувати радість у відповідь.

В коментарях відразу запримітили, як артистка Пугачова виглядає у свої 74 роки. Рум’яні щічки, природний макіяж, легка зачіска, біла сорочка, яка їй так личить  – все це тільки доповнює нашу красуню.

Нагадаємо, що родина Галкіна та Пугачової щасливі батьки двох двійнят – Лізи та Гаррі, які з’явилися на світ у 2013 році. Ощасливити закоханих наважилася сурогатна матір – Олена Ширініна, яка знала для кого народжуватиме й була готова допомогти зірковому подружжю мати спільних нащадків. Галкін пишається своїми дітьми, а тому часто публікує, як проводить з ними час, їхні досягнення та архівні відео, як виросли ці малюки.

Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми

Схожі статті