Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль: поп-діва влаштувала антураж на Берковцях за шалені гроші

Тіна Кароль відома українська співачка, яка майже весь час своєї зіркової кар'єри живе сама і тягне на собі все. Роботу, виховання сина, творчість а вирішення всіх своїх життєвих питань.

Співачка була заміжня лише один раз і по-справжньому кохала вона також один раз у житті. Її обранцем став її ж продюсер Євген Огір, якого Кароль довго намагалась завоювати, але перший час чоловік бачив у Тіні лише артистку, а сама ж вона була вже по вуха закохана у Євгена. Та врешті-решт спільна праця і проведення часу дали свої плоди. І вийшло так, що Огір також відчув до Кароль сильні почуття.

Кароль з чоловіком
Кароль з чоловіком

Звісно, вони не афішували це все, та згодом чоловік прийшов до Тіни й покликав її заміж, це була зима, кінець грудня, і своє сімейне свято пара вже зіграла у січні, після новорічних свят. Молоді розписалися й полетіли святкувати на Мальдіви. Там і досі стоїть пам’ятка про дату їхнього весілля.

Кароль і Огір прожили гарні сімейні роки, вони народили сина Веніаміна, який виріс дуже гідним парубком. А от Євгена вже багато років немає серед живих.

На жаль, його життя обірвала сильна хвороба під назвою рак. Продюсер запізно дізнався про власний діагноз. Але все ж таки боровся з недугом і лікувався у найкращих лікарів. Проте, на жаль, навіть попри лікування Тіна залишилась разом із сином наодинці. І з того самого часу жінка виховує Веню і вирішує всі життєві питання самостійно.

Та оскільки до себе вона за стільки років так і не змогла нікого підпустити, то скоріше за все серце Кароль ще не вільне. Продюсера поховали на Берковецькому кладовищі. За словами близького оточення Кароль, місце вона там отримала від київської мерії безплатно – як заслужена артистка, хоча пара соток землі на Берковцях у 2013-2014 роках коштувала як однокімнатна квартира в Києві.

Пам'ятник Євгена Огіра
Пам’ятник Євгена Огіра

Тіна облаштувала пам’ятник свого чоловіка у світлих тонах і досить часто відвідує його та ймовірніше за все розмовляє з ним і думає, що коханий її чує.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.