Леся Нікітюк приміряла на себе три індійські образи: українська версія нових Зіти і Гіти (ФОТО)

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка стала дуже популярною завдяки своїй харизматичності, почуттю гумору та професіоналізму. Все це разом дозволило Лесі завоювати любов у народу.

До речі, саме народові Леся вдячна за все, що має зараз, адже це вони дивилися передачі за її участю і робили рейтинги. А Нікітюк бачили як перспективну і цікаву ведучу продюсери різноманітних шоу. Тому вона така близька до народу і може дуже вільно себе проявляти та демонструвати свої думки, жарти та загалом історії з її життя.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк

Нікітюк має дуже тонке почуття гумору, від якого важко втримати сміх, адже жарти Лесі дуже влучні і це демонструє шоу “Хто зверху?”, де ведуча постійно жартувала і смішила всіх тих, хто був у глядацькій залі, а також всі телеглядачі.

Неможливо не запам’ятати, як Нікітюк описувала всіх своїх учасниць у команді жінок, щоразу вона вигадувала щось нове та неординарне. Та й у житті нічого не змінюється, Леся завжди жартує і вона дарує всім підписникам гарний та позитивний настрій.

Навіть, днями жінка вирішила приміряти на себе костюми ніби з індійських фільмів. Спочатку з принтом, потім синій з орнаментом та малиновий. І насправді не можна виділити жоден, адже всі вони дуже личать Лесі та підкреслюють її риси обличчя.

От тільки де вона всіх їх взяла, невідомо, бо фотографії були зроблені вдома. Можливо це якісь давні костюми, можливо зі студентських або давніх шкільних років. Але костюми виглядають новими та досить якісними.

Образи Лесі
Образи Лесі

Тож, поки Леся приміряла вдома свої цікаві західні вбрання, то продюсери Нового каналу вже майже розсекретили нового співведучого Нікітюк. Який замінить їй Сергія Притулу, адже він більше не збирається повертатися у розважальний контент.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.