Міша Кацурін показав, як Дорофєєва займається спортом у підвалі: безпека має бути всюди (ФОТО)

Надія Дорофєєва вже понад рік зустрічається з Михайлом Кацуріним. І саме він з'явився в її житті дуже вчасно, адже їхній початок відносин припав на початок війни, яку росія розв'язала в Україні.

Як відомо, спорт – це сила, енергія, здоров’я та боротьба зі стресом. А українцям з цим варто боротися як ніколи раніше. Недоспані ночі, ракетні атаки вночі від росіян, все це, звісно, послаблює наш імунітет та нервову систему. А людям потрібно працювати, робити свої справи та жити. Для цього потрібна енергія і організм людини звик відновлювати її уві сні. Та нині це мало кому вдається.

Дорофєєва і Кацурін
Дорофєєва і Кацурін

Тож, спорт є одним з головних чинників енергії, яку ми можемо запустити нову і відчути себе бадьорими та життєздатними. І знаєте, за останній рік наші люди звикли вже до будь-яких умов.  Так, наприклад, днями Михайло Кацурін показав, як його кохана Надія Дорофєєва займається спортом просто у підвалі. Але Міша вирішив саркастично пожартувати й сказав, що це було заняття “на свіжому повітрі”.

І певно це правильно, адже позитивний настрой не можна втрачати ніколи, бо ми всі знаходимось в однакових умовах. Кожного дня й ночі українці мають терпіти ракетні обстріли своїх міст. І звісно, кожен боїться за своє життя, тому люди спускаються у підвали й перечікують там тривогу, адже це може врятувати життя.

І, як ми бачимо, зірки також не виключення, вони спокійно йдуть в укриття і чекають поки закінчиться все це. Тож, і Надія з Мішею посеред ночі спускаються у підземелля та відволікаються різними засобами.

Надя займається у підвалі
Надя займається у підвалі

Тож, поки ми не можемо жити безпечним життям, нам доводиться шукати позитив у дрібницях і варто розуміти, що все наше життя залежить від внутрішнього стану. Тому, не розраховуйте на те, що ви будете продуктивними у пригніченому стані.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.