“Місце, де мав би бути прес”: Оля Цибульська вперше розповіла про комплекси і показала всі свої недоліки

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше наважилася розповісти про свої комплекси та як важливо прийняти та полюбити себе, оскільки це запорука здорової самооцінки.

Публіка звикла бачити красиву картину зірок: їхні розкішні образи, вдалий макіяж чи зачіску, діловий костюм або сукню, доглянуте обличчя, але рідко побачиш, як знаменитості говорять про свої недоліки. Музична виконавиця Оля Цибульська не боїться публічно розповідати про свою вагу, що їй в собі не подобається, але не втрачає природної харизми та почуття власної неповторності, оскільки гумор та відкритість – її найголовніші переваги.

Нещодавно у своєму блозі артистка поділилася новою світлиною, де постала в розкішному жіночому образі, який підкреслив прекрасну фігуру знаменитості й здавалося, які там можуть бути недоліки? Проте співачка донедавна так не вважала. Зізналася, що їй довго не подобався власний ніс, прес, бюст, а потім зрозуміла, що в будь-якому амплуа вона яскрава та гарна. Додала, що нині любить себе будь-якою: красивою чи на любителя, з зачіскою та без, в настрої, в агонії, щасті й депресії.

“Мені довго не подобався мій ніс, потім – місце, де мав бути прес, потім бюст. Потім нарешті виріс мозок. Сьогодні я люблю себе різною. Щодня прокидаюсь і слухаю: яка стихія сьогодні в серці? Потім хапаю світ за бороду і граюсь з ним як дитя”, – поділилася Цибульська.

Нагадаємо, що за період повномасштабної війни публіка вперше побачила її чоловіка Сергія Грисюка, якого 20 років приховувала від сторонніх очей, чим наштовхувала прихильників на думки про роман зі співаком Дзідзьо та іншими колегами. Від цього шлюбу з’явився єдиний нащадок – син Нестор.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.