Екс-холостяк Заливако після розкішних сніданків від таємної дівчини показав свій приготовлений “ляпс” (ФОТО)

Михайло Заливако відомий український холостяк, який й став відомим завдяки цьому проєкту. А також зміг знайти своє справжнє кохання на головному романтичному реаліті країни.

Заливако ніхто не знав до початку показу “Холостяка”, адже він жив своє спокійне життя у місті, яке тепер є справжнім героєм. У Харкові. Чоловік займався власним бізнесом, це було щось пов’язане з автівками з закордону. Але дехто казав, що він був простим тренером у спортзалі. Та сам Міша казав, що він лише займається, але не тренує.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Тож, своєю особистістю чоловік дійсно зацікавив майже всіх дівчат на проєкті. Але найбільше за все він зміг зачепити Юлю-Зайку та Анну Богдан. Саме ці дівчата дійшли до фіналу й протягом всього сезону викликали у ньому більше емоцій, ніж інші жінки на шоу.

Історія з Юлією була якоюсь навіть трохи хворобливою, оскільки Юля не могла проявити своїх почуттів, а Міша просто чекав від неї кроків. Між ними були якісь образи, недоговорки та закоханість, яка, власне, й доводила його до рішучих кроків щодо Юлі.

А от з Богдан у Михайла була геть інша історія, Аня виявилась більш мудрою та більш відкритою до стосунків. Вона розуміла, що Михайло їй подобається, а вона йому імпонує. Проте їхні стосунки розвивалися доволі логічно та гармонійно. Тож, ця логіка й призвела до побудови відносин Ані та Міші у реальному житті.

Та довше року їхні стосунки, на жаль, не проіснували. Тому, весь останній рік прихильники Заливако намагаються вивідати хто ж тепер зустрічається з ним та готує їм сніданки. Річ в тому, що Міша раніше показував розкішні сніданки, які йому готувала дівчина у ресторані.

Сніданок Заливако
Сніданок Заливако

Але тепер чоловік знову готує сам, і його “Ляпс” не надто гарно, проте смачно, адже там були яйця та гарнір.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.