Катя Полтавська привчає 38-річного Володимира Остапчука носити сімейні луки: нове кохання – нові правила

Катерина Полтавська стала відомою завдяки досить гучному роману з українським телеведучим та шоуменом Володимиром Остапчуком. Який не так давно розійшовся зі своєю другою дружиною.

З самого початку Катя та Володимир приховували свої відносини, адже чоловік був після другого розлучення, а цей роман міг би легко підпортити його репутацію. А для Остапчука це вже не надто й гарно. Одного разу чоловік вже потрапляв у таку ситуацію, але він тоді й наслухався багато всякого на свою адресу.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Саме тому вони домовились, що до певного моменту будуть приховувати свої стосунки, адже це сталося дуже швидко та непередбачувано. Річ в тому, що вони познайомились в інтернеті. Володимир вирішив написати Каті й вона відповіла. Таким чином вони зустрілися два рази, а потім вирішили з’їхатися. Молодята зняли нову квартиру й почали жити разом, а також притиралися одне до одного.

Звісно, ті стосунки, які починаються так спонтанно, вони можуть дуже несподівано себе проявити у майбутньому. Тож, можливо саме через свої опасіння Полтавська й Остапчук вирішили приховувати стосунки. Але це й зрозуміло, оскільки ведучий вже досить дорослий чоловік, до того ж він сімейний, а інтрижки йому непотрібні. Тому своє нове кохання вирішив тримати в таємниці від усіх.

Проте це не дуже й допомогло, оскільки все таємне стає явним, рано чи пізно, але стає. І для цієї нагоди Володимир підібрав зйомки власного шоу “Мекнув-питайте”. На першій зйомці у шоу гості Анатолій Анатоліч та Євген Клопотенко обговорювали різницю у віці в стосунках. І саме тут Остапчук висловився про свої нові стосунки з молодою обраницею Катериною.

Сімейний образ Остапчука і Катерини

Та вже зараз Катя й Володимир мають гармонійні та чудові сімейні стосунки, які можуть перерости у родину. Й Катя вже вчить Володимира одягатися у сімейні луки, які дівчина сміливо демонструє у соціальних мережах.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.