Донька ревізора Фреймут Злата Мітчелл в чорній сукні кривляється на камеру в Лондоні – етикет мами не вивчала

Донька найголовнішого ревізора країни Ольги Фреймут Злата Мітчелл, особливо прикута до уваги всіх прихильників та преси, оскільки її матуся приклад стриманості та галантності.

Відомо, що зірка славнозвісної програми “Ревізор” Ольга Фреймут – тричі мама й старша дитина Злата Мітчелл нині живе самостійно та показує свою буденність без нагляду та контролю. Її витівки інколи зухвалі, а образи показують зовсім не таку стриману поведінку, яку транслює мама у своїх уроках етикету.

Злата Мітчелл неодноразово була на знімальному майданчику зіркової мами, адже на піку слави жінка не мала достатньо часу, щоб приділити його своїй дитині. Саме через це 17-річна дівчина відчувала брак батьківської любові в період дорослішання.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Батьком екстравагантної дівчини є корінний британець Ніл Мітчелл, з яким ревізорка познайомилася під час навчання в Міському університеті Лондона. Її підкупили стримані манери, ввічливість, успішність, проте під час спільного проживання пари, “рожеві” окуляри Ольги спали й жінка відкрила очі на справжній облік чоловіка. Тож, зрозуміла, що це не той самий, з ким хоче пов’язати долю, тому вже вагітною повернувся до Києва, де народила Злату.

Злата Мітчелл в чорній сукні кривляється на камеру в Лондоні

Наразі старша донька Ольги Фреймут проживає в Лондоні й неодноразово показує, як проводить час в компанії друзів або демонструє нові відкриті образи. Цього разу нова світлина теж викликала обговорення в мережі серед її аудиторії.

Злата Мітчелл в чорній сукні кривляється на камеру в Лондоні

У своєму Instagram Злата потрапила під критику через кривляння на камеру та нечіткість всього зображення. Дівчина постала в повністю чорній сукні та білим манікюром, який гармонійно поєднався з загальним обліком. Яскравий макіяж без посмішки, із зухвалим виразом обличчя виднівся на всьому кадрі цієї Insta-Stories.

Схожі статті