Донька-москвичка Ольги Сумської Тоня Паперна відсвяткувала вдалині від родини 33-річчя: іменинниця була сумна

Тоня Паперна досить відома акторка, яка є фактичним продовженням талановитої акторської династії родини Сумських, а також Євгенія Паперного.

Антоніна – це дочка двох акторів Євгена Паперного та Ольги Сумської. Колись, Оля стала дружиною Євгена і звісно, народила йому доньку. Дитинство Тоні було щасливим, адже її батьки дуже відомі люди, яких завжди поважали. Та в певний момент вони вирішили розійтися. І до речі сталося це через те, що Оля зустріла свого наступного чоловіка Віктора Борисюка. Так, Сумська – це єдина українська відома жінка, яку досі підозрюють у зраді. Тож, таким чином перший шлюб Олі розпався.

Тоня Паперна
Тоня Паперна

Звісно, дівчинці було досить важко пережити розрив батьків, але це доросле життя, так буває. І нічого страшного немає в тому, що люди розлучаються, адже таким чином вони не мучать одне одного. А Тоня жила на дві родини, і в цьому також був свій шарм. Борисюка дівчинка сприймала добре, а він покохав дівчинку як рідну, тому скандалів між ними не було.

Згодом у Тоні з’явилась молодша сестра Анна, з якою вони з дитинства були дуже близькими і мали довірливі стосунки. Аня завжди потребувала підтримки та поради від старшої сестри. А Тоня завжди була рада її надати.

Та в певний момент дівчина вирішила, що хоче навчатися і будувати акторську кар’єру у москві. І варто сказати, що дівчині це вдалося зробити, адже нині вона є досить відомою актрисою російського кінематографа.

День народження Паперної
День народження Паперної

А також Тоня змогла вдало вийти заміж за свого колегу Володимира Яглича, з яким жінка виховує дітей.

Та днями у Тоні був День народження й варто сказати, що по її очах не можна сказати, що вона є щасливою. Напевно на це впливає те, що у дівчини немає змоги бачитися з рідними через війну.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.