В Потапа розлучення, а у колишньої новий: Ірина Горова показала, на кого проміняла репера – “Дуже помітний”

Колишня дружина репера, продюсера та автора пісень Потапа бізнесвумен Ірина Горова показалася в компанії статного чоловіка й висловила йому свою прихильність. 

Зірковий шлюб відомого музичного виконавця Потапа та його дружини Насті Каменських з більшою активністю обговорюють в мережі. Вся річ у тому, що пару підозрюють в розлученні, яке знаменитості намагаються майстерно приховати.

Публічні привітання, зізнання Олексія дружині в коханні – публіка сприймає ніби фальш та несправжні награні емоції, проте віддані прихильники творчості зірок досі сподіваються, що в родині панує злагода та любов, тобто все, як намагається показати ця парочка.

У 2016 році стало відомо про офіційний розрив відомого подружжя Ірини Горової та Олексія Потапенка, ну і звичайно, куди ж без обговорень та “перемивань” кісток знаменитостям, адже стверджують, що причиною цьому стала сама Каменських, оскільки розлучення відбулося ще у 2014-му і весь цей час сміття з домівок, як то кажуть, колишні виносити не стали.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова та Потап

Пройшло чимало часу для того, аби Ірині відпустити та впустити у своє життя нового, харизматичного та статного чоловіка, адже погодьтеся, наша героїня цього варта. Проте зізналася, що після двох невдалих шлюбів заміж втретє не поспішає. Натомість публікує світлини з прихильниками, чоловіками-колегами по роботі, чим тільки підігріває інтерес до розмов про її особисте життя.

Цього разу бізнесвумен показала фото зі статним, симпатичним та успішним молодиком, якого назвала “помітним” чоловіком для неї. Таким чином, красуня могла натякнути, що він їй подобається або ж, який типаж в зовнішності дуже імпонує. Цим незнайомцем виявився SMM-спеціаліст лейблу – саме його жінка заснувала з колишнім Олексієм Потапенком. Проте, чи був це натяк на романтичні стосунки наразі ми можемо тільки здогадуватися на основі наявних фактів.

Ірина Горова показала, на кого проміняла репера Потапа

“Дуже помітний SMMНИК”, – написала Горова.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.