Продюсерка Дорофєєвої Ірина Горова показала миле фото з відомим чоловіком: не Потап і не колишній

Ірина Горова відома українська продюсерка, яка виростила багатьох всесвітньо відомих артистів і продовжує з ними плідно працювати. Щоправда, в нових умовах.

Ірина досить успішна українська продюсерка, яка має змогу допомагати молодим талановитим артистам ставати зірками. І це все не жарт, адже вона дійсно може відчути співака та зрозуміти його бажання, амбіції та можливості. Звісно, всі думають, що коли за артиста береться продюсер, то все відразу вийде на високий рівень. Ні, важливо розуміти, що зірковий шлях – це кропітка робота. З продюсером чи без нього, але це насправді так.

Ірина Горова
Ірина Горова

Тож, у Горової донедавна був масштабний спільний проєкт з Потапом. Колись давно вони створили цілий продюсерський центр під назвою “МоЗгі”. Звідти вийшли дуети “Время і Стекло” та “Потап і Настя”.

Найцікавіше, що Горова завжди була десь у тіні, коли вони з Олексієм були одружені, то всі знали лише Потапа. А от сама Іра була завантажена внутрішніми питаннями продюсерського центру й певно через це і через виховання сина, вона ховалася за популярність свого тодішнього чоловіка.

Але останніми роками Іра почала себе проявляти, вона стала часто з’являтися на різноманітних заходах. Нещодавно Горова навіть підтримувала наших хлопців на Євробаченні, а це вже високий рівень.

Також жінка заявила, що вона буде ретельно придивлятися до учасників нового сезону вокального шоу “Голос країни”, головним продюсером якого є Володимир Завадюк.

Горова з Завадюком
Горова з Завадюком

Звісно, без перемовин не обходитися, адже продюсерка також має певне відношення до проєкту. Так, днями Іра показала спільне фото з Володимиром. Вони обидва відвідали концерт талановитої випускниці “Голосу” KOLA. Це був перший сольний концерт артистки.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.