Ольга Сумська показала розкішний букет рожевих піонів, але не від Борисюка: з’явився таємний прихильник?

Ольга Сумська відома українська акторка, яка має звання народної. Й до того ж дуже заслуговано, оскільки вона з 18-ти років працює акторкою та зіграла вже неймовірну кількість ролей.

Ольга стала відомою ще у свої 18 років, коли талановито зіграла роль Роксолани, і саме вона стала для неї роковою та стартовою. Адже навіть зараз Ольга є акторкою дубляжу турецьких серіалів. Тож, виходить, Туреччина не відпускає жінку. І це насправді чудово, адже людям приємно чути знайомі голоси, коли вони закохуються у нових героїв.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Та насправді у житті Сумської також певний момент вирували справжні пристрасті, адже жінка була заміжня за досить відомим актором Євгеном Паперним, який став батьком її першої дочки Тоні Паперної. Вони прожили не так багато років разом. Тому що згодом Ольга зустріла Віталія Борисюка, в якого змогла по вуха закохатися та навіть рішуче пішла від першого чоловіка.

Варто сказати, що романтика у стосунках Борисюка й Ольги сі існує і не збавляє обертів. Невідомо, який секрет сімейного життя вони мають, але коли спостерігаєш за їхніми стосунками дійсно цікаво спостерігати. Колись Оля викладала, що Віталій готує для неї вечерю, й це виглядало дуже романтично та цікаво.

Та попри романтику з Борисюком, у Ольги ще є багато роботи, яку вона виконує дуже сумлінно. Зараз у жінки багато благодійних вистав у театрі та концертів для військових. Ольга не боїться роботи й намагається знаходити шляхи для благодійності.

Звісно, на театральні вистави приходить велика кількість людей, а оскільки Ольгу дуже люблять та вважають неймовірно талановитою акторкою, саме тому люблячі глядачі приносять жінці постійно квіти та різні подарунки.

Квіти Ольги
Квіти Ольги

Так, наприклад, днями Оля похизувалась розкішним букетом піонів, який їй подарував не чоловік, а саме вдячні прихильники після чергової вистави.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.