Мартиновську вже забув – Володимир Ярославський показав, з ким весело проводить час: дуже юна білявка

Володимир Ярославський став одним з провідних та найвідоміших шеф-кухарів України. І через свої досягнення він зміг стати незамінним суддею кулінарного шоу "МастерШеф".

Ярославський дуже цікава людина, своє життя він ретельно приховує. Про родину, стосунки та друзів Володимира майже нічого не відомо, він не хоче розповсюджувати своє життя, до того ж у нього й часу немає на якісь балачки. Все своє життя Ярославський проводить на кухні або на зйомках “МастерШеф”.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Тож, виходить, що Володимира оточують лише ті люди, які пов’язані з його сферою роботи. Тобто, друзями його можуть бути кухарі, підлеглі та Ектор з Ольгою Мартиновською. Ну і звісно його друзі з простого життя, можливо навіть з минулого життя, коли він ще не був доволі відомим.

Тож, гучніше за все говорять про дружбу Володимира з Мартиновською, і навіть часто приписують їм роман. Але між ними попри всі підозри лише дружба та нічого більшого. Звісно, що Мартиновська товаришує не лише з Вовою, а ще й з Ектором. А оскільки жінка доволі часто приводить із собою на зйомки доньку Віруню, яка також гарно знайома й з Ярославським, й з Хіменесом-Браво.

Саме через те, що Віруня маленька, вона потребує до себе багато уваги, й Володимир може дати їй багато уваги, погратися з нею, розповісти щось цікаве та чомусь навчити. І головне, що самій Вірі це подобається і друга мами Ярославського вона сприймає як і свого друга також.

Сторі Володимира
Сторі Володимира

Тож, з дітьми чоловік має гарні стосунки, але своїх у нього немає, і можливо колись Ярославський наважиться на усиновлення, але це теж не факт. Адже він самотній і навряд чи буде знаходити час на виховання поза своєю постійною та нескінченною роботою. Тому цю ідею він вже не так активно розглядає.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.