Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: дружина Віктора Павліка Репяхова вразила виглядом

Блогерка та четверта офіційна дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова вразила положенням в мережі, адже великий круглий живіт на світлині було важко приховати.

Відомий український співак Віктор Павлік – чоловік з неабияким життєвим досвідом, адже у свої 57 років він чотири рази одружувався, батько трьох синів й донечки, які з’явилися на світ від різних шлюбів.

У 2020-му стало відомо про одруження артиста на молодій концертній директорці Катерині Репяховій, яка, подейкують, тоді увела його у третьої дружини. Цікаво, але ворожка пророкує виконавцю ще п’яту кохану, однак Катерина сподівається, що на ній справа з одруженнями завершиться.

Відомо, що у 2021-му жінка подарувала зірці сцени синочка Михася, який нині зростає дуже творчим, обожнює танцювати під співи зіркового тата, проте спостерігається затримка мовлення, яка неабияк хвилює батьків, тому наразі з хлопчиком активно займаються. Катерина зізналася, що мріє про донечку, тому прагне народити Павліку ще й другу спільну дитину.

Родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Нещодавно блогерка здивувала своїм зовнішнім виглядом, адже величезний живіт на останніх термінах досить гарно виднівся на всій світлині. Можна було б порадіти за пару, яка чекає на появу доньки, однак виявилося, що це архівне фото з першої вагітності сином. Тому, дівчина нині не перебуває при надії, хоча відверто розповідає, що донечку вони планують й досі. Тож, згодом у підписників буде така нагода привітати з майбутнім поповненням.

Дружина Віктора Павліка Репяхова вразила виглядом

Нагадаємо, що нещодавно зіркове подружжя потрапило до обговорюваного скандалу з перепусткою, яку Репяхова показала у своєму Instagram. Павлік жартома подарував їй цей документ, де було сказано, що це “подарунок не для всіх”. Незабаром перепустку в артиста було вилучено.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.