Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Регіна Білоткач показала свого красеня-чоловіка: заміжня не за Ектором

Кожен сезон на "МастерШеф" приходять нові учасники, які стають для українських глядачів дуже цікавими та яскравими. Саме тому вони починають цікавитись їхнім життям.

Учасники бувають різними, хтось занадто характерний, хтось навпаки дуже спокійний, комусь не вистачає нервів, а для когось проєкт як жарт. Саме тому ми спостерігаємо багато різних поведінок. І для кожного глядача завжди знаходиться свій улюбленець, оскільки глядачам подобаються різні типажі героїв.

Регіна Білоткач

В останньому сезоні професіоналів було багато яскравих та цікавих учасників, які змогли запам’ятатися українцям. Ми вже багато чули про Поліну Клименко та інших, учасників, які змогли полюбитися глядачам. Але серед них ще є й Регіна Білоткач. Це дівчина, яка стала однією з наймиліших учасниць та зацікавити своєю щирістю.

Саме через це Білоткач почала по-справжньому цікавити та чіпляти прихильників і колег. Так само як її особистість для людей стало цікавим ще і її особисте життя, яке жінка й не занадто приховує.

Регіна після шоу досить активно почала вести свій профіль в інстаграмі й ділитися власним життям. Звісно, кожен учасник після “МастерШеф” стає популярним й саме тому починають розповідати інформацію про себе і своє життя. А люди підписуються та цікавляться ними ще більше. Ставлять різні питання й стосовно особистого життя, й стосовно проєкту.

Так, днями жінка вирішила вперше показати, як виглядає її чоловік. Як виявилось він є справжнім красенем, який полонив серце Регіни. Поки невідомо, чим він займається у житті, але те, що робить Білоткач щасливою – це факт.

Родина Білоткач

Тепер у підписників Регіни одне питання було вичерпано, оскільки тепер всі знають, як виглядає чоловік Білоткач і судячи з фотографії, видно, які гарні та спокійні стосунки панують у їхній родині.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.