Головний краш українок Валерій Залужний показав фото з немовлям на руках: ще одна дитина? (ФОТО)

Валерій Залужний став одним з головних політичних та військових діячів України. Його постать стала відомою тоді, коли на Україну напала росія з повномасштабною війною та своїми злочинами.

Особистість Валерія дуже різко почала цікавити українців, оскільки він почав виходити на публіку та промовляти важливі речі, як напряму стосуються безпеки України та ходу війни. Основний пріоритет у будь-якій тактиці Залужного — людські життя, на цьому генерал постійно наголошує усім командирам підрозділів. Загалом Залужного називають “залізним генералом”,  адже він є першим головнокомандувачем ЗСУ, який не служив у радянській армії, і напевно, на щастя.

Валерій Залужний
Валерій Залужний

У минулому він бойовий офіцер, який командував майже всіма створеними на Донбасі військовими формуваннями після початку жорстокої загарбницької війни у далекому 2014 році та був першим заступником командувача Об’єднаних Сил.

Та окрім високих досягнень у кар’єрі, прихильниць Залужного цікавить особисте життя чоловіка. А він не надто активно та відверто розповідає про це. Але дещо відомо. Наприклад, дружину Залужного звуть Олена й вона працює фінансистом.Одружені вони ще з самого молоду і за цей час встигли створити міцну родину, яка зараз є прикладом для багатьох.

Дружина Залужного
Дружина Залужного

А також у Валерія є дві доньки, але крім їхнього роду зайнятості про дівчат  невідомо нічого. Тож, старша дочка Залужного –  військова і служить у Київському гарнізоні, а от молодша донька Олени та Валерія навчається в Одесі й планує стати лікарем.

Та днями у мережі з’явилась фотокартка Залужного, де він тримає немовля на руках. Але о це за дитина, невідомо. Проте це точно не третя дитина Залужного, адже йому зараз взагалі не до цього.

Залужний з дитиною на руках
Залужний з дитиною на руках

Валерій має багато важливих справ, які наближають нашу перемогу та піклуються про життєздатність українських збройних сил. Тож, це вочевидь фотографія з чиїмось дитинчам з колег.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.