Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька засвітилася в компанії статного незнайомця – після розлучення налагоджує особисте?

Зіркова телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, яка активно працює на інформаційному фронті розповіла, як зустріла професійне свято День журналіста, де була помічена в компанії статного незнайомця.

6 червня – всі працівники з журналістської сфери зустріли своє професійне свято. Завдяки людям, які доносять світові правду, їздять до небезпечних куточків, щоб показати справжні факти, пишуть новини – тримається гідний інформаційний фронт.

Соломія Вітвіцька входить до списку майже незмінних працівників телеканалу 1+1, оскільки багато років поспіль з її вуст ми чули актуальну інформацію та репортажі з місць подій, які цікавили всю Україну.

Так, у своєму Instagram знаменитість вирішила поділитися власним кусочком свята й дещо висвітлити у блозі. Жінка була помічена в компанії розкішного чоловіка, проте, імовірніше за все, ним виявився її колегою, адже захід вимагав присутності всіх працівників з журналістської сфери діяльності.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька засвітилася в компанії статного незнайомця

Розповіла, що професійне свято більшість колег сьогодні проводять на роботі й мають її доволі багато, адже те, що відбувається в країні – люди мають знати щодня. Сама ж Соломія  вирушила в Охмадит(дитяча спеціалізована лікарня) й зібрання було присвячене саме до Дня журналіста. Тема доповіді Соломії на конференції мала допомогти маленьким пацієнтам у виборі своєї професії.

Соломія Вітвіцька засвітилася в компанії статного незнайомця

Жінка впевнена, що журналісти – це сила, міць, культура, проте головне, щоб дійсно ці професіонали вміли доносити правдиву інформацію, а не навпаки займалися пропагандою, беручи приклад з російської федерації.

Нагадаємо, що публічність у 2021-му оголосила, що розлучається з чоловіком Владом Кочатковим у своєму Instagram, який нині перебуває в лавах ЗСУ, однак жінка переконує, що завжди готова допомогти колишньому, як тільки вона йому знадобиться.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.