Леся Нікітюк показала свою маму та вразила схожістю – риси обличчя, міміка та волосся однакові

Білявка з Нового каналу Леся Нікітюк – входить до списку найбільш популярних телеведучих країни, з високим рейтингом та любов'ю глядачів. Зірка показала свою маму Катерину та вразила з нею схожістю.

Ні для кого не секрет, що ця знаменитість, окрім високої самореалізації ще й досягла статусу бажаної холостячки країни, адже серце цієї знаменитої красуні досі вільне. Телеканал СТБ у своєму рейтингу вільних жінок поставив її на першу сходинку й натякнув, що бажає бачити Нікітюк у ролі наступної героїні проєкту “Холостячка-3”.

Відомо, що Лесю Нікітюк зачаровують мужні чоловіки, особливо ті, хто нині служить в лавах ЗСУ. Адже саме відважність, сила та хоробрість не полишають в спокої серце зірки телебачення.

Нещодавно ведуча Нового каналу показала світлину з мамою Катериною Петрівною та вразила з нею схожістю. Двоє найрідніших у посмішці позували для фото, де Леся ніжно обійняла жінку, яка дала їй життя. На отриманому кадрі, можна роздивитися їхні спільні риси: один колір волосся, майже однакова міміка, форма брів та губ.

Леся Нікітюк показала свою маму та вразила схожістю

Катерина зізналася, що мріє, аби її донька, якою безмежно пишається народила їй онуків, а також завжди радіє, коли та приїжджає до рідного Хмельницького. Каже, що намагається наготувати всього смачненького, аби зустріти свою дитину з теплотою, душевністю та домашньою атмосферою. Зізналася, що Леся любить вареники з вишнями, проте останнім часом мало їх їсть, бо намагається слідкувати за власною фігурою.

Леся Нікітюк з мамою
Леся Нікітюк показала свою маму та вразила схожістю

Нагадаємо, що нового ведучого та напарника Лесі Нікітюк у зніманнях “Хто зверху?” розкрито. Ним виявився блогер, актор серіаліті “Київ вдень та вночі” – Богдан Шелудяк або Богдан Буше, адже саме так підписаний у своєму Instagram. Тому, вся команда розпочала працювати над новим сезоном, який незабаром телеглядачі зможуть побачити та оцінити.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.