Анна Богдан показала стрункі ніжки на спекотному курорті: Михайло Заливако точно кусатиме лікті (ФОТО)

Анна Богдан стала дуже відомою завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холостяк". Тді головним героєм став Михайло Заливако, який дуже зацікавив Аню як чоловік.

Богдан прийшла на проєкт заради того, щоб знайти своє кохання, хоча дуже сильно боротися з іншими дівчатами вона не збиралась. Хоча Аня сама казала, що вона вміє робити перші кроки на зустріч чоловікові і не бачить в цьому нічого поганого. Та насправді, Анна була доволі сором’язливою на шоу і навіть не було помітно, що Богдан вміє робити перші кроки до чоловіка. Проте після двох індивідуальних побачень з Михайлом, дівчина почала себе вести більш відверто та щиро.

Анна Богдан
Анна Богдан

Але на це вплинув Ковід, адже після першого побачення Аня випала на 2 тижні з проєкту і при цьому, встигла зачепити Михайла. Саме тому він влаштував дівчині побачення у скайпі. І це побачення дуже сильно зблизило Аню та Михайла. Після цього вони почали близько спілкуватися і таким чином Анна дійшла до фіналу та здобула перемогу.

Так, після проєкту Аня та Міша почали будувати міцні та гармонійні стосунки. Пара багато подорожувала, вони накопичували гарні моменти та насолоджувалися своїм щастям. Але воно протрималось на надто довго, оскільки Богдан і Заливако розійшлися влітку 2022 року.

Тож, тепер у кожного з них своє життя. Анна займається спортом і демонструє це, також дівчина не соромиться хизуватися величезними букетами від прихильників та своїми подорожами. Звісно, під час війни туристичний бізнес дуже просів, адже поїздки стали не зовсім актуальними для українців.

Богдан на відпочинку
Богдан на відпочинку

Проте крізь рік туризм потроху відновлюється й сфера у якій все життя працювала Аня. Саме тому зараз вона організовує тури та подорожує сама. І днями дівчина показала гарне фото на фоні вечірнього басейну у короткій сукні, де видніються стрункі і красиві ноги дівчини.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.