Як виглядає перший чоловік Наталії Сумської, якого вона давно розлюбила: поступається Хостікоєву

Перш ніж впустити у своє життя справжнє кохання Наталія Сумська пробувала побудувати сім'ю з іншим чоловіком. У результаті цього союзу народилася дівчинка, але майбутнього у пари не було.

Зі своїм нинішнім чоловіком Анатолієм Хостікоєвим Наталія Сумська познайомилася ще за студентських часів. Обидва славилися вродою та талантом, але доля звела їх не одразу. До одруження з колегою Анатолій був у шлюбі двічі, а Наталія В’ячеславівна тим часом намагалася побудувати родину з Ігорем Мамаєм.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином В’ячеславом

Чоловік працював кінооператором. Зустрілися вони на зйомках в місті Орел. Майбутнє подружжя познайомили і одразу ж зісватали, коли акторка була ще юною, адже їй треба було наздоганяти колег-дівчат, які вже повиходили заміж. Так і склався зірковий шлюб.

Як виглядає перший чоловік Наталії Сумської

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай

Саме в цьому союзі у актриси народилася дочка Дарина — її первісток. Маленька красуня була оточена творчою атмосферою, і була поглинута як театром, так і музикою. Втім, пара швидко зрозуміла, що щастя для них в цих стосунках недоступне. Розрив стався аж через 7 років після укладення шлюбу. Наталія забрала дитину і залишила чоловіка, який в усіх подальших своїх інтерв’ю заявляв, що вона була найбільшим його коханням.

У стосунки з Анатолієм Хостікоєвим Наталія увійшла з дитиною на руках. Але і в чоловіка вже був син від попереднього шлюбу. Від цього кохання народився ще один спадкоємець акторської династії — В’ячеслав Хостікоєв.

Молода людина також пішов стопами своїх батьків, закінчив театральне, активно бере участь у найрізноманітніших виставах, постановках, а також знімається в кіно і дублює іноземні картини.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Наталія Сумська, Ольга Сумська та Анатолій Хостікоєв. Фото Jetsetter

Усі члени сімейства Наталії В’ячеславівни ведуть доволі закритий образ життя, неохоче дають інтерв’ю і майже не спілкуються з пресою. Тим не менш, родина якось втрапила у скандал через рідну сестру Наталії Ольгу. Так, зірка зізналася журналістам, що була закохана у чоловіка своєї сестри і ба більше, поділилася думкою, що це було взаємно.

Анатолій так і не прокоментував дані слова публічно, а Наталія намагалася усіма силами ігнорувати дану ситуацію.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.