Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка: це янголятко боксеру народила мама-американка (ФОТО)

Відомий український боксер Володимир Кличко зі своєю колишньою супутницею-американкою мають спільну доньку Каю-Євдокію, якій в грудні 2023 виповниться вже 9 років.

Про особисте життя спортсмена, а особливо про його єдину донечку, відомого не так багато, адже чоловік намагається відгородити дівчинку від зайвої уваги публіки та преси. До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну маленька Кая проживала разом з бабусею, мамою Кличка. Війна змінила багато планів, тому згодом Володимир повернувся до столиці й намагається більше приділяти часу своїй дитині.

Постає важливе питання: чому ж вихованням донечки не займається її біологічна мама? Бачимо, що Кая так схожа на неї своїм кольором волосся, формою очей, приємною усмішкою й своєю зовнішністю маленького янголятка просто зачаровує погляд публіки.

Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

Відомо, що колишня дружина Кличка Гайден Панеттьєрі – американська акторка, яка наразі не бачиться зі своєю донькою через ряд залежностей. Річ у тому, що жінка має проблеми з напоями алкогольного характеру та забороненими речовинами, які приймала через появу депресії після пологів.

Як виглядає єдина дочка Володимира Кличка

Володимир та Гайден докладали чимало зусиль, щоб врятувати свою родину від краху, однак час показав, що зусилля даремні, ситуацію не виправити, тому у 2018 році було прийняте рішення про розлучення. Після цього боксер отримав повне офіційне право опіки над маленькою Каєю та відвіз дівчинку до України.

Екс-дружина Віталія розповіла, як жалкує, що не змогла побороти залежності заради себе та своєї дитини, тому наразі бачить її на свята, вихідні дні та інший відведений час.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.