Дзідзьо точно оцінить: Оля Цибульська кардинально змінила свій стиль – тепер справжня киця з трендовим каре

Оля Цибульська відома і дуже талановита українська співачка, ведуча та навіть трохи інтарамна акторка. Любов народу жінка змогла завоювати ще під час проєку "Фабрика зірок".

Цибульська має запальний характер, завдяки якому вона й змогла стати цікавою для українців та й за кордоном також. Пісні Олі завжди потрапляють у чарти і набирають гарний рейтинг, оскільки вони і романтичні, і веселі і заряджають на позитивну хвилю. Тож, творчість Цибульської чіпляє і це дозволяє їй бути популярною та затребуваною.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

За свою кар’єру Оля встигла змінити багато образів, її зачіски змінювалися дуже часто. Оля ходила і з довгим волоссям, і з коротким, але єдине що, з кольорами співачка ніколи не експериментувала. Також зміна образів стосується не лише волосся, адже дівчина часто мала проблеми із зайвою вагою, тому майже все своє життя вона бореться з цією проблемою. Звісно у Олі були періоди, коли вона була неймовірно худою, і це припадало на різні етапи її кар’єри.

Та головне те, що дівчина завжди була красивою та цікавою, неважливо, як вона виглядає, її прихильники люблять її за почуття гумору, за відвертість та щирість, за сміливість думок, які вона не боїться висловлювати. Цибульська нікого і ніколи не боялась. Саме тому, її вважають доволі скандальною артисткою, оскільки сварок з зірками-колегами Оля мала багато.

А ще Ольга останнім часом почала ділитися своїми змінами у житті, і перше, з чого співачка вирішила почати – це зачіска. За останній час дівчина нічого не змінювала в своєму образі, хіба що довжину чубчика, проте і до нього на цей раз дійшла черга.

Річ в тому, що Оля захотіла обрізати модне каре, яке, до речі їй дуже сильно пасує. Цибульська вже має досвід догляду з модним і трендовим каре. І головне те що вона ніколи не боїться піддаватися змінам.

Нова зачіска Цибульської

Тож, напевно, в особисті повідомлення співачка отримує неймовірну кількість компліментів та приємних слів.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.