Марина Боржемська показала, як виросли її діти від колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова: зовсім дорослі

Марина Боржемська відома українська фітнес-тренерка, яка стала популярною завдяки своєму чоловікові – боксеру В'ячеславу Узелкову. А також шоу "Зважені та щасливі", де вона стала тренеркою.

Історія Марини з В’ячеславом почалась ще під час навчання в університеті. Вона була студенткою першого курсу, а він на другому. Вони зустрілися по дорозі в бібліотеку і відтоді весь час були разом. Телезіркою Боржемська ніколи не планувала ставати й вийшовши заміж забезпечувала надійний тил своєму чоловікові та була в тіні. А от Узелков в той час вже подавав великі надії. Вона стала його дружиною, менеджером і берегинею домашнього вогнища.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

У Марини та В’ячеслава народилося двоє дітей, старший син та молодша дочка, які вже зараз є досить великими. Їхню родину завжди вважали взірцем для інших, але насправді у них не все було настільки гарно, як це здавалося на перший погляд. Кожна родина – це шафа зі скелетами. І кожен має власні таємниці та історії.

Тож, і історія Боржемської з Узелковим дійшла свого кінця у 2018 році, саме того року вони оголосили про своє рішення розлучитися. Звісно, це стало шоком для всієї України. Але причин їхнього розлучення спершу ніхто не знав, та згодом Марина розповіла, що вплинуло на це рішення.

Річ в тому, що Узелков за словами Марини підіймав на неї руки, і це відбувалося навіть при дітях. Терпіти такого жінка, звісно, не стала, ому подала на розлучення й забрала дітей. З того часу Боржемська обмежує спілкування сина й донечки з батьком.

Звісно, для Узелкова це складно, адже свою малечу він дуже любить, та вони все ж таки встигли вирости без нього. Роберту вже 14 років і він вже все розуміє. Та й дочка Олівія також вже доросла.

Діти Боржемської
Діти Боржемської

Днями Марина показала фото зі своїми дорослими дітьми, які є для неї опорою та підтримкою фактично в усьому.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.