Леся Нікітюк прихорошилася для молодого співведучого Богдана Буше: змінила колір волосся та зачіску (ФОТО)

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка змогла завоювати щиру любов українських глядачів, які змогли подарувати увагу проєктам, де була ведучою Леся. І саме їм ведуча вдячна за свою популярність.

Леся стала дуже відомою завдяки шоу “Хто зверху?”. Тоді ще Леся не була дуже досвідченою, саме тому її всьому навчав її колега Сергій Притула, який допомагав Нікітюк в усіх її починаннях. І це було дуже легко та дуже цікаво, адже і для Лесі і для Сергія це був новий досвід, який зміг довести ведучу до вершини.

Леся з новим ведучим
Леся з новим ведучим

Зараз Нікітюк дуже популярна та затребувана ведуча, можна сказати, що вона одна з найвідоміших зараз. І насправді так ї є, оскільки Леся має багато проєктів. Нещодавно жінка стала ведучою програми “Є питання?”. І саме там вона дебютувала як самостійна телеведуча. Тобто, без своїх досвідчених колег Олександра Педана і Сергія Притули.

Натомість у шоу “Пара на мільйон” Леся стала у пару з Романом Міщеряковим, для якого це шоу стало дебютом, і працювати з Лесею йому було дуже комфортно, адже він вчився у Лесі. Та тепер у дівчини буде ще один цікавий досвід з новим колегою.

Річ в тому, що Новий канал вирішив зняти черговий сезон “Хто зверху?”. Та оскільки Притула вирішив не повертатися до розважального контент, продюсерам довелося шукати нового колегу для Лесі. І якщо спочатку продюсери тримали велику інтригу, то днями секрет було розкрито – ним став Богдан Шелудяк, більш відомий як Буше.

Зйомки вже розпочато, і саме тому Нікітюк демонструє процес зйомок, за яким дуже цікаво спостерігати, оскільки вони є дуже веселими та мають свій певний настрій. Тож, днями жінка показала фото, де вона приміряє перуку темно-русявого кольору.

Нікітюк у перуці
Нікітюк у перуці

Варто сказати, що таких перевтілень за весь сезон у Нікітюк буде багато, тому, варто бути готовими до того, що Лесю можна буде побачити з різних сторін та у різноманітних образах. А от що з цього вийде, глядачі зможуть побачити вже цієї осені.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.