З довгими ногами та пишною шевелюрою: колишня дружина Потапа Горова показала, як виглядає їхній син

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, як виглядає їхній спільний син Андрій зараз. Як змінився хлопчик?

Шлюб Ірини Горової та Потапа став непросто міцним романтичним союзом, але й доволі успішною співпрацею, яка подарувала Україні популярний лейбл, велику кількість артистів та впливову у сфері шоу-бізнесу компанію.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа Андрій

У цих стосунках і народився первісток Потапа Андрій. І хоча батьки розлучилися, коли хлопчик був доволі маленьке, і тато і мама зробили усе залежне від них, щоб син не відчув на собі вплив кризи між батьками. Олексій та Ірина зберегли хороші стосунки заради спадкоємця та спільного бізнесу.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа Андрій

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа Андрій

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олексій вивіз свою дружину, матір та тещу за кордон. Таку ж пропозицію отримав і Андрій, але хлопчик захотів залишитися разом з матір’ю та сестрою. Згодом продюсерка розповіла, що 24 лютого спадкоємець став її головною підтримкою та опорою. Юнак проявляв хоробрість та сміливість.

За словами Горової, Андрію не надто подобається публічність. Він не любить, коли матір показує його фанатом, але все ж таки час від часу стає головним героєм її відеороликів. Наприклад, нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з матір’ю та сином.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа Андрій

Завдяки даним кадром можна помітити, наскільки швидко Потапенко підростає і як схожий на маму. У хлопця доволі струнка фігура, довгі ноги, пишна шевелюра, а єдине, що він зовнішньо успадкував від батька — це стиль в одязі.

Нагадуємо, тривалий час Потап наполягав на тому, що не зраджував дружині з партнеркою Настею Каменських. Але пізніше визнав, що не тільки одружився з нею набагато раніше за зіграна весілля у київському лісі, але й закрутив роман з підопічною, будучи одруженим. До розлучення з Іриною, він перебував з нею ще 2 роки в офіційному шлюбі, хоча фактично не жив з сім’єю. На весілля до Потапа та Насті Ірина прийшла вже в супроводі нового бойфренда.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.