Як виглядає екс-дружина Горбунова, яка пішла до нього від колишнього, а він проміняв її на Осадчу: це Людмила

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов багато років прожив у шлюбі з колишньою дружиною Людмилою, яка зараз проживає в Сполучених Штатах Америки.

З Людмилою Горбуновою Юрій Горбунов познайомився більше 20 років тому. На той момент жінка була заміж нею та виховувала дочку. Втім, кохання було настільки сильним, що жінка вирішила покинути чоловіка заради юнака, який був набагато молодший за неї.

Як виглядає екс-дружина Юрія Горбунова

В результаті прийнятого рішення на світі з’явилася ще одна сім’я. Жінка не полюбляла публічність, хоча зі своїм благовірним час від часу з’являлася на різноманітних заходах.

Як виглядає екс-дружина Юрія Горбунова

Спадкоємця Юрію вона так і не народила. Що саме сталося достеменно невідомо, але цю роль на себе взяла Катерина Осадча. Так, 2016 року стало відомо, що телеведучі збирається одружитися. Тоді ж Горбунов розповів, що розлучився, а також має сподівання незабаром стати батьком.

Як виглядає дочка Горбунова
Як виглядає екс-дружина Юрія Горбунова

Через декілька місяців у зірки народився первісток Іван. Як саме розвивався роман колег невідомо. Юрій зізнався, що все сталося поступово, але чи був він на той момент одружений фанати не знають.

Спочатку Горбунов підвозив Осадчу додому, а згодом в якийсь момент вона запросила його на чай. Зараз сім’я проживає за містом і виховує двох спільних дітей. З Людмилою Юрій спілкуватися не припинив. Мовляв, за стільки років стали дуже близькими людьми і ніякі зміни в особистому житті не можуть змінити цього факту.

Поки жінка в еміграції телеведучий спілкується з нею по телефонному зв’язку. Катя Осадча також не розірвала стосунки з колишнім, а тому Олег Поліщук з’являється на днях народженнях та добре знайомий з Юрієм Горбуновим. Врешті-решт, у бізнесмена з телеведучою спільний син Ілля. На даний момент хлопчик також знаходиться в Штатах, де отримує освіту.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Катерина евакуювалася разом з синами на захід України, а Юрій залишився в столиці, намагаючись знайти собі роботу. Згодом чоловік отримав пропозицію вести ранкові ефіри, від якої не відмовився через брак підходящих позицій. Горбунов ставиться до цього досвіду з великим позитивом та любов’ю.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.